top of page
Αναζήτηση
  • Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Ψυχολόγος MSc

Rise in Style: η συνέντευξη της Πόπης Διβινή για το @SheWorks


Τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί και σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου κάθε πρωί;

Η αγάπη μου για την ίδια την ζωή είναι το κίνητρο μου να σηκωθώ κάθε πρωί για να γευτώ μια νέα μέρα. Είναι η ευλογία ότι είμαι παρούσα και έτοιμη να δώσω αγάπη στον εαυτό μου και στους γύρω μου .

Ποιο θεωρείς το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς σου;

Το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι οι σχέσεις και η επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μου που μου δίνουν κίνητρο να ταξιδεύω, να εμπνέομαι και να δημιουργώ ένα ξεχωριστό στυλ στην κάθε γυναίκα και να της βγάζω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, μου δίνει την χαρά να είμαι παρούσα τόσα χρόνια.

Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις εσύ;

Οι εποχές που ζούμε σίγουρα δεν έχουν τις καλύτερες προοπτικές να αναπτυχθείς και να δημιουργήσεις όταν δεν έχεις αγάπη, πίστη, υπομονή, επιμονή και στόχους. 'Οταν όμως υπάρχουν όλα τα παραπάνω, μαγικά πράγματα θα συμβούν.

Ποιο θα είναι το επόμενό σου βήμα;

Το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα θα είναι να δημιουργήσω ένα διαδικτυακό κατάστημα για να μπορούν και οι φίλοι μας του εξωτερικού να έχουν επαφή μαζί μας. Προσωπικά, μου αρέσει να εξελίσσομαι, να καλλιεργούμαι να να προχωράω μπροστά με δύναμη και γαλήνη στην ψυχή μου.

Πες μας που και πώς μπορούμε να σε βρούμε

Ο νέος μου χώρος βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης μας, στην οδό Αρκολέοντος 23 στο 1ο όροφο, με την πιο όμορφη θέα και τα πιο θετικά vibes. Βρείτε μας στο Instagram εδώ

* Το #SheWorks ξεκίνησε ως ένας πρώτος οδηγός επιβίωσης για γυναίκες επιχειρηματίες που χρειάζονταν στήριξη και εμψύχωση τις μέρες μετά την άρση του lockdown εξαιτίας του κορονοϊού (φυσικά ακόμα χρειαζόμαστε ενίσχυση για να προχωρήσουμε όλες, γι'αυτό και οι δράσεις του δεν σταματούν εδώ).

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις από την καθημερινότητα δραστήριων, δημιουργικών επιχειρηματιών, tips, ασκήσεις και χρήσιμες διευθύνσεις για να στηθεί μια επιχειρηματίας στα πόδια της από την αρχή ή να συνεχίσει μια προηγούμενη προετοιμασία που έμεινε στη μέση.

Στη συνέχεια, το #SheWorks έγινε κοινότητα δικτύωσης, συμβουλευτικής στήριξης και συνδιοργάνωσης project επιχειρηματικής δράσης.

Οι συνεντεύξεις συνεχίζονται και ετοιμάζουμε κοινές συναντήσεις σε ένα μέλλον που ευχόμαστε να είναι ευνοϊκότερο για την αγορά και τις προσωπικές μας προσπάθειες.

bottom of page