top of page
Αναζήτηση
  • Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Ψυχολόγος MSc

Kids Yoga: μια συνέντευξη με την Βίβιαν Μπουτάτη για το #SheWorks


* Το #SheWorks ξεκίνησε ως ένας πρώτος οδηγός επιβίωσης για γυναίκες επιχειρηματίες που χρειάζονταν στήριξη και εμψύχωση τις μέρες μετά την άρση του lockdown εξαιτίας του κορονοϊού (φυσικά ακόμα χρειαζόμαστε ενίσχυση για να προχωρήσουμε όλες, γι'αυτό και οι δράσεις του δεν σταματούν εδώ). Περιλαμβάνει συνεντεύξεις από την καθημερινότητα δραστήριων, δημιουργικών επιχειρηματιών, tips, ασκήσεις και χρήσιμες διευθύνσεις για να στηθεί κανείς στα πόδια του από την αρχή ή να συνεχίσει μια προηγούμενη προετοιμασία που έμεινε στη μέση.

Ο οδηγός επιβίωσης έγινε community δημιουργικών γυναικών, οι συνεντεύξεις συνεχίζονται και ετοιμάζουμε πολλές δράσεις και συναντήσεις σε ένα μέλλον που ευχόμαστε να είναι ευνοϊκότερο για την αγορά και τις προσωπικές μας προσπάθειες.

Σήμερα στην παρέα του #SheWorks φιλοξενούμε την Βίβιαν Μπουτάτη, δημιουργό του Happy Kids Yoga by Vivian Boutati

Τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί και σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου κάθε πρωί;

Η αγάπη. Για την ζωή, τις στιγμές, τον αέρα, τον ήλιο, το παρόν μου. Η ευγνωμοσύνη για όλα τα δώρα στην ζωή μου .

Ποιο θεωρείς το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς σου;

Τα ίδια τα παιδιά. Η μικρή κοινωνία των παιδιών έχει σκληρότητα, αγωνία και άγχος. Όταν έρχονται και μου περιγράφουν πώς ένα παιχνίδι ( τεχνική ) τους βοήθησε σε μια κατάσταση να είναι χαρούμενα, αυτό για εμένα είναι αρκετό .

Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις εσύ;

Να διδαχτούν την τεχνική από την σχολή που τους ταιριάζει. Όμως από εκεί και πέρα να βάλουν την προσωπική τους πινελιά. Δεν είναι γιόγκα για μεγάλους. Απευθυνόμαστε στα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον μας. Άρα να το κάνουν από καρδιάς.

Ποιο θα είναι το επόμενό σου βήμα;

Σίγουρα θα αφορά στα παιδιά. Θέλω να διδαχτώ και κάποια άλλη τεχνική που θα ενσωματώσω στο μάθημα, βάζοντας μια ακόμη πινελιά, αυτό όμως σε βάθος χρόνου.

Πες μας που και πώς μπορούμε να σε βρούμε

Μπορείτε να με βρείτε στην σελίδα μου στο facebook Happy Kids Yoga by Vivian Boutati.

Εκεί αναρτώ και τα μαθήματα μου. Φέτος έχω την τιμή να συνεργάζομαι με έναν νέο χώρο που απευθύνεται σε παιδιά ( και όχι μόνο ), το The hub Heraklion στην οδό Βασιλογιώργη 9.

Θα με βρίσκετε εκεί, κάθε Τετάρτη 16:45-17:45.

bottom of page