top of page
Αναζήτηση
  • Despoina Limniotaki

Παιδιά-Έφηβοι και Εθισμός στο Διαδίκτυο (ημερίδα)

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10:30 πμ θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική-ενημερωτική ημερίδα στην αίθουσα Πασιφάη Ι του ξενοδοχείου Aquila Atlantis Hotel (Υγείας 2 - Ηράκλειο) με θέμα:

Παιδιά-Έφηβοι και Εθισμός στο Διαδίκτυο

Η ημερίδα διοργανώνεται από το εκπαιδευτήριο Ευρωεκπαίδευση του κ. Νίκου Κουταλάκη με ομιλήτρια την Ψυχολόγο και Πρόεδρο της Κοιν.Σ.Επ The Healing Tree community Δέσποινα Λιμνιωτάκη στο πλαίσιο του αφιερώματος στην χρονιά Antibullying της Palso

Η είσοδος είναι ελεύθερη

"Η λέξη «εξάρτηση» περιλαμβάνει μια μεγάλη κατηγορία (αντι)δράσεων που αφορούν στην ανάγκη ενός χρήστη να συνεχίσει την ενασχόληση με το διαδίκτυο για χρονικό διάστημα που απειλεί τις κοινωνικές συναναστροφές, την εργασία και την συνολική του υγεία. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των ανθρώπων - κυρίως των μικρών παιδιών και των εφήβων - για το ίντερνετ καθώς και η υπερκατανάλωση διαδικτυακών προϊόντων, δημιουργούν φόβους για πιθανή εξάρτηση από αυτό. Η προσπάθεια απεμπλοκής περιλαμβάνει την εκπαίδευση σε ισορροπημένη χρήση του υπολογιστή, με σεβασμό στην προσωπικότητα και στην ολόπλευρη ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου."

bottom of page