top of page
Αναζήτηση
  • a healing tree post

1ο καλοκαιρινό camp τέχνης πολιτισμού και κοινωνικοσυναισθηματικής αγωγής, για παιδιά 5 - 11 χρονών.

Η κοινότητα του The Healing Tree με χαρά παρουσιάζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα σχεδιασμένο για παιδιά 5 - 11 χρονών, με στόχο τη δημιουργική τους ανάπτυξη και ψυχαγωγία!



1ο καλοκαιρινό camp τέχνης πολιτισμού και κοινωνικοσυναισθηματικής αγωγής

Πλησιάζει το καλοκαίρι και ψάχνουμε για την καλύτερη πρωινή απασχόληση για τα παιδιά; Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του The Healing Tree είναι η πιο δημιουργική πρόταση: με δεκάδες δραστηριότητες που ακονίζουν το μυαλό και τρέφουν την ψυχή, το Summer Day Camp είναι η ασφαλέστερη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

27 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

9:00 - 13:00

Χώρος: The Healing Tree community

(Εθνικής Αντιστάσεως 71, Ηράκλειο)

Τιμή συμμετοχής: 85 ευρώ/παιδί (10% αδέλφια, συμμέτοχοι)

Γνωριμία με την τέχνη: Μικρά μαθήματα ιστορίας της τέχνης, προσαρμοσμένα στη γλώσσα και στο επίπεδο δεξιοτήτων των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας (5 - 11 ετών). Γνωριμία με τις τεχνοτροπίες, τα χρώματα, τις εικόνες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε καλλιτέχνη, τα μαθήματα αποσκοπούν στην κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και στην αισθητική τους καλλιέργεια.


Στάσεις και Αξίες Ζωής: Σειρά μαθημάτων βασισμένων στο πρόγραμμα Living Values Education για τη βιωματική διδασκαλία αξιών και την ψυχοεκπαίδευση των παιδιών σε επίλυση θεμάτων που αφορούν σε παγκόσμια κοινωνικά προβλήματα.


Μαθαίνω για τον εθελοντισμό - Γίνομαι εθελοντής: Εκμάθηση τεχνικών και ασκήσεις για μικρούς σωτήρες του κόσμου


Παραμυθοιστορίες: Πολλαπλές αναγνώσεις, από παιδιά προς παιδιά και από μεγάλους που γίνονται παιδιά!


Ο εαυτός μου - τα συναισθήματά μου: Σειρά αυτοτελών εκπαιδευτικών δράσεων αυτογνωσίας και καλλιέργειας του εαυτού


Yoga για παιδιά: Διασκέδαση, ανακάλυψη, εκγύμναση σώματος και ευεξία! Πρόγραμμα κατάλληλο για τη διαχείριση της υπερκινητικότητας ή του άγχους που βιώνουν τα παιδιά. Μικρά (45 λεπτών) ταξιδάκια στον κόσμο της yoga μέσα από ιστορίες, μύθους και παραμύθια που μας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς.


Παίζουμε κουκλοθέατρο; Χειροποίητες μαριονέτες, δακτυλόκουκλες, ζωγραφική χεριών, κουταλόκουκλες, φιγούρες θεάτρου σκιών, κούκλες από ύφασμα ή από γυαλί: κατασκευάζουμε και ανεβάζουμε τις δικές μας ιστορίες, μία ιστορία για κάθε ανθρώπινη αξία, ένα αφήγημα για κάθε συναίσθημα που κρύβουμε στην καρδιά...


Οι εγγραφές για το summer day camp ξεκίνησαν!

Περισσότερες πληροφορίες: thehealingtreeproject@gmail.com


bottom of page