Θυμάσαι τον Ταχυδρόμο των Χριστουγέννων; Τώρα σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!

Ο Ταχυδρόμος των Χριστουγέννων υπήρξε μια πρωτοβουλία της κοινότητας The Healing Tree, που ξεκίνησε το 2015 για να φέρει αγάπη και ζεστασιά στους ανθρώπους που την είχαν ανάγκη.


Πρόκειται για μια τυφλή ανταλλαγή καρτών (δηλαδή δεν την στέλνεις σε κάποιον συγκεκριμένα, ούτε την λαμβάνει κάποιος συγκεκριμένα - είναι μια αποστολή με παραλήπτη τον συνάνθρωπο) με ενθαρρυντικό λόγο, καρτών γεμάτων καλοσύνη, που μοιράζονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε δομές υγείας, μοναχικούς ανθρώπους ή ανθρώπους που για κάποιο λόγο χρειάζεται να περάσουν τις γιορτές μακριά από αγαπημένα πρόσωπα.


Η δράση του Ταχυδρόμου ελάμβανε χώρα με τεράστια επιτυχία από το 2015-2018 (βρες εδώ ακόμα ένα μικρό δείγμα και άλλες πολλές φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook), έγινε ραδιοφωνική εκπομπή και ενεργοποίησε όλη την πόλη του Ηρακλείου, μοιράζοντας απλόχερα συγκίνηση και χαμόγελα. Σήμερα, που η επιδημία του κορονοϊού μάς έχει ήδη κρατήσει μακριά, είναι ο καταλληλότερος χρόνος για να αναβιώσουμε το "έθιμο" και να ξαναστείλουμε τον Ταχυδρόμο μας να μοιράσει ευτυχία.


Δες παρακάτω πώς μπορείς να πάρεις μέρος στη δράση του Ταχυδρόμου με τρία απλά βήματα:


Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη, ανώνυμη, ανέπαφη και ανέξοδη: