top of page
Αναζήτηση
  • a healing tree community post

Personal Branding Lab

Το personal branding αφορά στον τρόπο που επικοινωνούμε τις δεξιότητες και τα ταλέντα μας, ενισχύοντας την εικόνα του ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε.

Είναι μια διαδικασία δημιουργίας ταυτότητας που επιτρέπει σε μας να αναδείξουμε τις ικανότητες και στους άλλους να αντιληφθούν και να εμπιστευτούν αυτό που έχουμε να πούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόκειται για μια στρατηγική δημιουργίας αξίας και προσωπικής ενδυνάμωσης.

Στο Personal Branding Lab θα περπατήσουμε μαζί τα βήματα του πώς χτίζει κάποιος και επικοινωνεί την προσωπική του ταυτότητα, φτιάχνοντας το δικό του ανθρωποδίκτυο ανταλλαγής ιδεών και υποστήριξης με σεβασμό στο όραμα και τους στόχους που επιθυμεί να κατακτήσει.

Το εργαστήρι - που διοργανώνεται από την κοινότητα του The Healing Tree - είναι ανοιχτό σε ανθρώπους που ασχολούνται με την προσωπική ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας καινούριας επαγγελματικής προσπάθειας ή απλά επιθυμούν να καλλιεργήσουν δεξιότητες επικοινωνίας, ανάδειξης του συγκριτικού τους πλεονεκτήματος και τελειοποίησης των soft skills που αναζητά η αγορά.

Βρείτε την πρόσκληση εδώ

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2810286952.

bottom of page