top of page
Αναζήτηση
  • a healing tree post

Wheeling2help?

Η ομάδα του The Healing Tree στηρίζει την εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού που πρόκειται να διοργανωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 9/10, με αφορμή τη δράση wheeling2help που φέτος είναι αφιερωμένη στα παιδιά με αναπηρία. Εσύ;

Μόλις ένας χρόνος είναι που ξεκίνησε το Wheeling2help, μια φιλανθρωπική δράση που στόχο είχε να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο του Συλλόγου "Φλόγα".


Με πρωτοπόρους τον Έλπη και τη Δώρα - οι οποίοι ξεκίνησαν να ποδηλατούν από το Λονδίνο με τελικό προορισμό την Αθήνα - επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος: η συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά αυτά!


Το Wheeling2help επιστρέφει μετά από ένα χρόνο για να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά με αναπηρία. Ο Έλπης και η Δώρα ανεβαίνουν ξανά στο ποδήλατο, αυτή τη φορά με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και τελικό προορισμό το Ηράκλειο. Η εκκίνηση θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που ξεκινά η Παραολυμπιάδα και υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής. Οι ποδηλάτες θα διανύσουν 1.700 χλμ περνώντας από 20 πόλεις και φτάνοντας στο Ηράκλειο Κρήτης (9/10), την πόλη στην οποία θα διοργανωθεί η μεγαλύτερη γιορτή αλληλεγγύης και εθελοντισμού.


Αν σε ενδιαφέρει να μπεις στην ομάδα δράσης του The Healing Tree συμπλήρωσε την φόρμα.

bottom of page