top of page
Αναζήτηση
  • healingtreeproject

Η Αυγή-Μαρία Ατματζίδου, New Media Specialist και Gastronomy Tour Agent, μιλάει στο #SheWorks

Πώς είναι να συναντάς διαδικτυακά έναν άνθρωπο που έχει κατορθώσει να μετατρέψει την επικοινωνία σε φεστιβάλ εμπειριών και γεύσεων, διοργανώνοντας μερικές από τις πιο σπουδαίες συναντήσεις σημαντικών ανθρώπων της εποχής μας;


Βρήκαμε την Αυγή-Μαρία Ατματζίδου στη Νέα Υόρκη να οργανώνει - ανάμεσα σε άλλα - τα Gastronomy Club of Pontian Delicacies & το Pontian Gastronomy Festival και μιλήσαμε μαζί της για την ομάδα του #SheWorks:



Τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί και σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου κάθε πρωί;


Αυτό που με κινητοποιεί κάθε πρωί για να σηκώνομαι από το κρεβάτι μου είναι η λαχτάρα του να ζήσω κάθε δευτερόλεπτο δίνοντας αξία και ποιότητα στην καθημερινότητα, βλέποντας τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να είναι ευτυχισμένα. Carpe Diem!


Ποιο θεωρείς το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς σου;


Το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Μία ημέρα ουσιαστικής επικοινωνίας που θα κάνει τον συνομιλητή να νοιωσει ικανοποιημένος, την θεωρώ προσωπική κατάκτηση.


Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις εσύ;


Δεν πιστεύω στις συμβουλές και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου κατάλληλο να δίνει. Ο καθένας από εμάς ξέρει τι πρέπει να κάνει από μόνος του σε κάθε περίσταση. Κάτι όμως που έχει αποδειχτεί χρήσιμο για την πορεία επιτυχημένων ανθρώπων είναι η ικανότητα τους να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε νέα δεδομένα και να αλλάζουν στρατηγική όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.


Ποιο θα είναι το επόμενό σου project;


Καθώς τελειώνει αυτή η περίεργη χρονιά, έχω καταφέρει - πριν να κόψουμε την κορδέλα για το 2021 - να έχω έτοιμο το «THE AVGI MARIA SHOW» που θα μεταδίδεται σε social platforms και το Gastronomy Club of Pontian Delicacies & το Pontian Gastronomy Festival.


Μένει μόνο το launching του Mediterranean Gastronomy Tours ως αναπροσαρμογή του ήδη υπάρχοντος

Avgi Events NY -MYKONOS.


Που μπορούμε να σε βρούμε;


Θα χαρώ να συνδεθούμε και να μοιραστούμε ιστορίες και συνταγές.


Facebook: The Avgi Maria Show

bottom of page