Η πίτα της κοινότητας The Healing Tree

Η επιτυχία δεν έχει να κάνει με εμάς και δεν έχει σχέση με την δόξα ή τα χρήματα.

 

Η επιτυχία είναι πάντα για τους άλλους: να αφήσεις ένα θετικό αποτύπωμα, να δώσεις ένα παράδειγμα που θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει για να προχωρήσει με την σειρά του μπροστά - είναι σκυταλοδρομία.

Γιαυτό είναι τόσο σημαντικό να επιτύχεις σε οτιδήποτε κάνεις.

 

Στην κοινότητα του The Healing Tree προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε το πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία. Αν καταφέρουμε να ανεβούμε αυτό το δύσκολο σκαλοπάτι ανάμεσα στην άγνοια και στο στίγμα, αν κατορθώσουμε να ενθαρρύνουμε περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν και να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα ψυχικής υγείας, τότε αυτή θα είναι η επιτυχία μας.

 

Τρία χρόνια στην The Healing Tree community ανοίξαμε τον διάλογο για την ψυχική υγεία στην πόλη μας, είχαμε συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, βοηθήσαμε μαζί συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να λάβουν ψυχολογική στήριξη με δωρεάν ή low cost συνεδρίες και αναδείξαμε τα προβλήματα επιβίωσης που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

 

Έχουμε όμως και άλλα, πολλά σχέδια για το 2019!  Ελάτε μαζί μας!

 

Please reload

Featured Review

100 πράγματα για να κάνεις στο σπίτι σου κατά την διάρκεια της καραντίνας (εκτός από το διάβασμα βιβλίων και το Netflix φυσικά)

April 5, 2020

Έχεις μείνει σπίτι (όπως όλοι άλλωστε) απελπισμένος/η για την πανδημία και αγχωμένος για το μέλλον; 

Το ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για όλο...

1/10
Please reload

Tag Cloud