Πρόσκληση σε Δωρεάν Webinar

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στις 7 - 9 μμ, η Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ The Healing Tree community Δέσποινα Λιμνιωτάκη, είναι καλεσμένη του NLP in Crete σε ένα δωρέαν webinar για την ψυχική ανθεκτικότητα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Βρείτε αναλυτικά την πρόσκληση παρακάτω και λάβετε μέρος στην ενδιαφέρουσα συνάντηση που θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Zoom:

" 'Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση που βιώνεις, τότε άλλαξε τον εαυτό σου' Victor Frankl, Ψυχίατρος, Υπαρξιακός Ψυχοθεραπευτής, επιζήσας στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Καθώς βιώνουμε μία κατάσταση που κανείς και τίποτα δεν μας είχε προετοιμάσει (άτομα, επιστήμονες, κυβερνήσεις), το μόνο που μένει είναι να αλλάξουμε, βελτιώσουμε, εξελίξουμε εμάς ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε εποικοδομητικά τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

1ο Βήμα: Να δημιουργούμε εποικοδομητικές αφορμές για να βρισκόμαστε καθώς το "ανήκειν σε μία ομάδα" εκκρίνει οξυτοκίνη, νευροδιαβιβαστής ευτυχία

2ο Βήμα: Να αξιοποιήσουμε φίλους και μαθητές του NLP in Crete, που έχουν τη γενναιοδωρία να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους

3ο Βήμα: Να οργανώσουμε μία διαδικτυακή βραδιά με την ενέργεια που ξέρουμε στο NLP in Crete, με καλεσμένους ομιλητές