top of page
Αναζήτηση
  • a healing tree post

Gift Card - το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα


Πολλοί άνθρωποι μάς ρωτούν για το πώς θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν αγαπημένα τους πρόσωπα να ξεκινήσουν μια σειρά συνεδριών συμβουλευτικής στήριξης και φροντίδας.


Για πολλές οικογένειες, το κόστος μιας συνεδρίας είναι απαγορευτικό κι έτσι οι άνθρωποι αποθαρρύνονται από το να τολμήσουν ένα ραντεβού προτού καν ξεκινήσουν να ανταποκρίνονται στις συναισθηματικές τους ανάγκες.


Η κοινότητα του The Healing Tree δημιούργησε την προπληρωμένη* κάρτα δώρου αξίας 15 ευρώ για μια πρώτη low cost συνάντηση, γνωριμία και αξιολόγηση της συνολικής κατάστασης ενός ανθρώπου.


Στην πρώτη αυτή συνεδρία κάποιος μπορεί:

  • Να απαντήσει στις ερωτήσεις/απορίες του σχετικά με την ψυχοθεραπευτική διαδικασία, τις εναλλακτικές που μπορεί να υπάρχουν ή τις δυνατότητες χάραξης ενός προσωποποιημένου προγράμματος στήριξης.

  • Να λάβει ενημέρωση για θέματα διατροφής και άσκησης και πώς αυτά τα πεδία συνδέονται με τη διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας

Εναλλακτικά, η κάρτα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την συμβουλευτική στήριξη σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.


Βρείτε όλες τις βασικές υπηρεσίες της κοινότητας του The Healing Tree εδώ


Η δωροκάρτα του The Healing Tree είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στους δικούς σας!




* Η προπληρωμένη* κάρτα δώρου αξίας 15 ευρώ μπορεί να αγοραστεί μόνο από τα γραφεία της κοινότητας του The Healing Tree και ισχύει για μία συνάντηση γνωριμίας, διάρκειας 60 λεπτών.

bottom of page