Τα καλύτερα blog Ψυχολογίας (στην αγγλική γλώσσα)

Το ηλεκτρονικό περιοδικό PsyPost προτείνει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες με νέα από τον κόσμο της Ψυχολογίας και των Νευροεπιστημών στο διαδίκτυο.

Βρείτε τα στην αγγλική γλώσσα εδώ

1. PsychCentral

Σύμφωνα με την σελίδα του περιοδικού, "το PsychCentral είναι το μεγαλύτερο και χρονικά παλαιότερο, ανεξάρτητο κοινωνικό δίκτυο για την ψυχική υγεία. Από το 1995, το βραβευμένο περιοδικό διοικείται από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας οι οποίοι προσφέρουν αξιόπιστες, ασφαλείς πληροφορίες και πάνω από 250 ομάδες υποστήριξης στους καταναλωτές".


2. Η στήλη Neuroskeptic

"Ο Neuroskeptic είναι Βρετανός νευροεπιστήμονας με μια κριτική ματιά στην επιστήμη του και σε άλλες επιστήμες. Το blog του προσφέρει τις τελευταίες εξελίξεις στις νευροεπιστήμες, την ψυχιατρική, την ψυχολογία μέσα από ένα κριτικό πρίσμα".

3. Το περιοδικό Psychology Today

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο πιο αγαπημένο θέμα όλων των ανθρώπων: τον εαυτό τους! Το περιοδικό περιλαμβάνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς απόψεις γιατρών, ψυχιάτρων, ψυχολόγων και επαγγελματιών άλλων κλάδων, με live streaming πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στην ψυχική υγεία.