Οι πέντε καλύτερες εφαρμογές για μια mindful ζωή

Χρειάζεστε βοήθεια στην εξεύρεση του τρόπου για να κάνετε

mindful συνεδρίες;


Εδώ είναι οι πέντε καλύτερες εφαρμογές της αγοράς

για να σας προσανατολίσουν:


1) Insight Timer - μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές με πάνω από 4,000 συνεδρίες νοερής απεικόνισης από πάνω από 1,000 δασκάλους της αυτοσυγκέντρωσης, ομιλίες και ακουστικές οδηγίες σε θέματα όπως το άγχος, τη χαμένη επαφή με τη φύση και την ενσυναίσθηση.


2) Aura Health - μια καθημερινή, προσωποποιημένη υπενθύμιση στο κινητό σας για διάλειμμα, με στόχο την αποφόρτιση από το άγχος, την καθημερινή πίεση και την κατάθλιψη.

3) Omvava - μια στυλάτη, αισθητικά άψογη και εύχρηστη εφαρμογή για αρχάριους και επαγγελματίες του meditation. Μερικά από τα θέματα που επεξεργάζεται είναι αυτό της συγχώρεσης, της ευγνωμοσύνης και της διαπροσωπικής σύνδεσης.

4) Stop, Breathe & Think - Μια κατατοπιστική εφαρμογή σχετικά με τη νοερή απεικόνιση και το mindfulness living. Εξηγεί το γιατί αυτά είναι χρήσιμα και τι να περιμένεις όταν πατήσεις το κουμπί press από το πρώτο σου podcast.5) Calm - Η μεγαλύτερη συλλογή από ήχους της φύσης και από συνεδρίες νοερής απεικόνισης με στόχο την ισορροπία μυαλού και σώματος.

Διαβάστε ακόμα: Mindfulness, φτιάχνοντας μια ζωή χωρίς άγχος