Η δική σου ιστορία...

February 2, 2016

Στην Αγγλία, η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στην ψυχική υγεία. 

 

Με την πρωτοβουλία των οργανισμών Time to Change, Mind και Rethink Mental Illness επιστήμονες και πολίτες, πολιτικοί και οικογένειες ληπτών υπηρεσιών συνομιλούν, ανταλλάζουν απόψεις, επισκέπτονται σχολεία και κοινότητες, προκειμένου να μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα της ψυχικής νόσου. 

 

Οι δράσεις κορυφώνονται την 4η Φεβρουαρίου, μια μέρα ανοιχτού διαλόγου για σχετικά θέματα, μια εκστρατεία αγάπης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

 

Με αφορμή την εβδομάδα που διανύουμε, το The Healing Tree ξεκινάει να λαμβάνει τα γράμματα και τις προσωπικές σας διηγήσεις, τις ιστορίες σας ή τα βιώματα που σας έχουν αγγίξει.  Στείλτε μας το δικό σας αφήγημα, ανώνυμα , εδώ ή στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 71, 71306 Ηράκλειο Κρήτης. 

 

Η στήλη με τις δικές σας διηγήσεις θα λειτουργήσει ως αφορμή για να μάθουμε περισσότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που πάσχουν από ψυχικές νόσους και οι φροντιστές τους.

 

Please reload

Featured Review

Οι οδηγίες για κοινωνική αποστασιοποίηση, καραντίνα και εργασία από το σπίτι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (αγγλικά)

August 10, 2020

1/10
Please reload

Tag Cloud