top of page
Αναζήτηση
  • a healing tree post

Ένα δωμάτιο για την ψυχή

Η κοινότητα του The Healing Tree διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής για μικρά και μεγάλα μέλη και φίλους, πάνω στο θέμα των συναισθημάτων και της ψυχικής υγείας.


Πάρτε τα μολύβια και τις πένες σας, τα κραγιόνια ή τους μαρκαδόρους σας. Χρησιμοποιείστε χαρτί ή χαρτόνι, ριζόχαρτο ή οποιονδήποτε καμβά πάνω στον οποίο να θέλετε να αποτυπώσετε σκέψεις και συναισθήματα.


Τι σημαίνει για σας η "ψυχική υγεία"; Τι συναισθήματα γεννά η χαρά, η θλίψη, ο φόβος, η μοναξιά; Ποιο είναι το πρόσωπο της ασθένειας;


Η έκθεση είναι ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες. Φτιάξτε το δικό σας έργο και στείλτε το στην κοινότητα του The Healing Tree (Εθνικής Αντιστάσεως 71, Ηράκλειο Κρήτης, 71306) από σήμερα και μέχρι το τέλος Μαρτίου. Όλα τα έργα θα συμπεριληφθούν με αγάπη στη μεγάλη παρουσίαση που θα γίνει από 1 - 7 Μαϊου, εβδομάδα ευαισθητοποίησης υπέρ της ψυχικής υγείας των παιδιών (στο εξωτερικό), στους χώρους του The Healing Tree!


Η δημιουργική αυτή διαδικασία είναι ιδανική για σχολικά project (επεξεργασία συναισθημάτων) ή ατομική δουλειά. Είναι χρήσιμη για εργαστήρια ενηλίκων ή ως αποτέλεσμα αυτοέκφρασης. Όπως και να έχει, η έκθεση της κοινότητας του The Healing Tree είναι μια ιδανική ευκαιρία να μιλήσουμε με τη γλώσσα της ψυχής και να μοιραστούμε σκέψεις και βιώματα με έναν αλλιώτικο τρόπο....


bottom of page