top of page
Αναζήτηση
  • healingtreeproject

The Book Club - η ομάδα ανάγνωσης της The Healing Tree community


Η κοινότητα του The Healing Tree ξεκινάει το διαδικτυακό The Book Club (Ομάδα Ανάγνωσης)* για τους συμμέτοχους και τους φίλους που ενδιαφέρονται να διαβάσουν, να μοιραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε βιβλία ψυχολογίας, προσωπικής ενδυνάμωσης, επιχειρηματικής συμβουλευτικής και ευ ζην.


Πώς λειτουργεί;


Κάθε μήνα επιλέγουμε ένα βιβλίο προς ανάγνωση και συζήτηση. Μας στέλνετε τα σχόλιά σας, τις απόψεις και την κριτική σας για το βιβλίο και τα δημοσιεύουμε στο blog της κοινότητας.


Κατά διαστήματα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν επιστήμονες, λογοτέχνες, ιδιοκτήτες βιβλιοπωλείων ή, απλά, φανατικοί αναγνώστες, με συμβουλές και tips για #βιβλιοθεραπεία.


Καταλυτική ημερομηνία ανάγνωσης κάθε βιβλίου:

Η 30η κάθε μήνα (27 για τον μήνα Φεβρουάριο).

Ποιο είναι το πρώτο βιβλίο;

Το βιβλίο του Isaac Μ. Marks Νικήστε τις Φοβίες (Living with Fear, εκδόσεις Μέδουσα) επιστρέφει δυναμικά στα βιβλιοπωλεία και μας προσφέρει μια κατατοπιστική εκδοχή των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους μπορούμε να αντικρίσουμε τον φόβο, το δισταγμό, τον τρόμο, τη συναισθηματική παράλυση.


Που θα στείλετε τα σχόλιά σας;

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση healingtreeproject@gmail.com με την ένδειξη The Book Club, στο Facebook & Instagram με το hashtag #healingtreebookclub

Που θα βλέπω όλα τα νέα σε σχέση με την βιβλιογραφία που διαβάζουμε στην κοινότητα;


Κάτω από την κατηγορία The Book Club στο blog της The Healing Tree community και κάτω από το hashtag #healingtreebookclub

σε Facebook και Instagram.




*Ένα αντίτυπο από κάθε βιβλίο που προτείνεται στο The Book Club, βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της The Healing Tree για οποιονδήποτε θέλει να το διαβάσει από εκεί (δεν διατίθεται για δανεισμό στο σπίτι).


Η Ομάδα Ανάγνωσης έχει φτιαχτεί γύρω από βιβλία που αγαπάμε και σε καμία περίπτωση δεν έχει εμπορικό σκοπό.


bottom of page