top of page
Αναζήτηση
  • a healing tree post

Ένας χρόνος The Healing Tree Project...

Χθες κλείσαμε ένα χρόνο από χτυποκάρδια, ανησυχία αλλά και χαρά και ικανοποίηση για ένα φιλόδοξο project που ήρθε να εμπλέξει τον κόσμο της πόλης μας σε δημιουργικές διαδικασίες με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα της ψυχικής υγείας.

H KOIN.Σ.ΕΠ The Healing Tree σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού – προνοιακού χαρακτήρα σε ομάδες πληθυσμού που πάσχουν από ψυχικές νόσους και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Πρόκειται για μια κοινότητα ανθρώπων που συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν με στόχο την βέλτιστη ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας. Η ομάδα του The Healing Tree εργάζεται υπέρ συλλογικού οφέλους, αποσκοπώντας στην ενεργοποίηση της τοπικής κοινότητας, στην δραστηριοποίηση των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και στην έμπρακτη υποστήριξη των οικογενειών τους.

Ας κάνουμε μαζί μια διαδρομή σε όλα όσα καταφέραμε (και μάλιστα μέσα από την εθελοντική προσπάθεια!) αυτή την πρώτη χρονιά της:

Κατασκευή σελίδας στο Facebook και Twitter

Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Χαιρόμαστε να υποδεχόμαστε στην κοινότητά μας περισσότερους εθελοντές και επαγγεματίες που θέλουν να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια.

Δίνουμε υπόσχεση για να καλύτερο μέλλον ...

Χρόνια πολλά δεντράκι!

bottom of page